Controlul traficului aerian: Nu există supraviețuitori în urma prăbușirii avionului din China


Nu s-agăsit nicun supraviețuitor în urma prăbușirii avionului companiei  China Eastern Airlinesc cu 132 de persoane la bord în zona sudică a Chinei,a a informat marți, 22 martie, presa de stat chineză.

Epava avionului a fost găsită,însă nu a fost găsit niciun supraviețuitor ,a anunțat canalul chinez CCTV la aproximativ la 18 ore de la prăbușirea aeronavei. Sute de pompieri și salvatori sunt , și în momentul de față, implicați în căutare.

Citește și: Avion cu 133 de oameni, prăbușit în China - VIDEO

Controlul traficului aerian a raportat că aeronava, veche de șapte ani, a căzut brusc, luni, 21 martie, de la o înălțime de peste 8.000 de metri. La bord se aflau 123 de pasageri și nouă membri ai achipajului, totți cetățeni chinezi. Încidentul de ieri, este cel mai grav accident de aviație produs în China în aproximativ 12 ani.

Zborul numărul MU5735 s-a prăbuşit lângă Wuzhou, în provincia din sudul Chinei Guangxi. Aparatul era în drum de la Kunming, în provincia Yunnan, spre Guangzhou în provincia Guangdong.

Producătorul american de avioane Boeing a declarat că experţi tehnici sunt pregătiţi să asiste la investigaţia cauzei accidentului, condusă de autorităţile aviaţiei civile chineze, potrivit Agerpres.


Comentarii Facebook