Vineri 27 Ianuarie

Concedieri masive la Twitter după preluarea companiei de către Elon Musk. Angajații vor să dea în judecată compania


Vor fi concedieri în masă la Twitter după preluarea companiei de către Elon Musk. Vineri, angajații vor fi anunțati prin e-mail dacă își păstrează sau își pierd locul de muncă, potrivit Mediafax

Twitter a luat decizia de a disponibiliza o parte din personal după preluarea companiei de către Elon Musk. Multimiliardarul va fi directorul executiv al Twitter după ce a cumpărat firma săptămâna trecută într-o afacere de 44 de miliarde de dolari.

Conducerea Twitter dorește să redreseze compania pe o cale sănătoasă, după ce a fost mai multe luni în pierdere, relatează BBC. 

Twitter, dat în judecată din cauza planului lui Elon Musk

Vom trece prin procesul dificil de reducere a forţei de muncă. Recunoaştem că acest lucru va avea un impact asupra unui număr de persoane care au adus contribuţii valoroase la Twitter, dar această acţiune este, din păcate, necesară pentru a asigura succesul companiei în viitor”, au anunțat oficialii Twitter printr-un e-mail. 

Tot personalul așteaptă să primească un e-mail cu subiectul „Rolul tău pe Twitter”. Cei care nu vor fi afectaţi de disponibilizări, vor primi răspuns pe adresa de mail a companiei, însă cei care vor pleca, vor primi anunțul privind concedierea pe conturile personale.

Mai mulţi angajaţi ai Twitter au depus o acțiune colectivă în instanţă pentru a da în judecată compania, susținând că disponibilizările propuse de Elon Musk încalcă legea muncii.


Comentarii Facebook