Colegiul Medicilor: Dr. Flavia Groşan nu a comis un malpraxis. Medicul poate profesa


Flavia Groșan nu a comis malpraxis, a precizat Comisia de Etică din Colegiul Medicilor Bihor.

Medicul pneumolog din Oradea poate astfel să profeseze în continuare.

Comisia de Disciplină va face o anchetă, dacă medicul va continua cu declaraţiile care să conteste tratamentul de COVID.

Colegiul Medicilor Bihor arată că dr. Flavia Groşan poate să continue să-şi trateze pacienţii la cabinet, dar nu mai are voie să facă declarații publice, de genul celor că medicii omoară pacienții în spitale.

În spitale se fac greșeli uriașe și protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii”, a spus doctorița, conform national.ro. 

Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-a scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns…”, a spus dr. Flavia Groșan.

Da, își poate continua activitatea, deoarece nu există nicio plângere la Colegiul Medicilor și nu există acuzații de malpraxis. Nu avem niciun fel de plângere împotriva doamnei doctor. Suntem un mare organism profesional și, deocamdată nu s-a pus problema sancționării, mai ales că doamna doctor a fost de o eleganță deosebită. Doamna avocat a înțeles că nu e vorba de o anchetă și, concluzia finală a fost că doamna doctor va continua să își vadă pacienții la cabinetul dânsei fără a mai ieși în spațiul public cu aprecieri la adresa colegilor ce lucrează în sistemul privat sau de stat“, au precizat  reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor.

Comentarii Facebook