Ce salarii au medicii în cabinetele private


Medicii au început să câștige foarte bine și în spitalele private, iar în câțiva ani nu va mai fi niciun avantaj în a lucra la stat, în afara faptului că programul este mai lejer, nu te supraveghează nimeni și nu ești tras la răspundere. 

Oficialii Medijobs, cel mai mare site de recrutare de personal medical din România, au dezvăluit o serie de salarii care sunt practicate în sistem.

Medici specialişti Anestezie şi Terapie Intensivă

În Braşov: salarii de 19.000 de lei net lunar pentru medici specialişti cu peste şapte ani experienţă în specialitate.

În Bucureşti: salarii de 17.000 de lei net lunar oferite medicilor cu peste un an experienţă în specialitate, dar şi debutanţii au fost eligibili să încaseze aceşti bani. 

În Baia Mare: salarii de 12.000 de lei – 13.000 de lei net lunar pentru medici specialişti cu peste un an experienţă în specialitate.

Medici specialişti Ginecologie

În Bistriţa, medici debutanţi: salarii de 9.500 de lei net lunar. 

În Craiova: salarii de 7.000 de lei pentru medici cu cel mult un an experienţă. Pentru medici cu peste trei ani experienţă, salariile ajung la 9.000 de lei net lunar.

În Bucureşti: salarii de 6.000 de lei net pentru medici cu maximum un an experienţă şi de 8.000 de lei net pentru medici cu peste trei ani experienţă în specialitate.

Medici specialişti Pediatrie

În Bistriţa: salarii de 16.000 de lei net lunar pentru pediatri cu minimum trei ani experienţă în specialitate.

În Baia Mare: salarii de 12.000 de lei net lunar pentru medici pediatri cu trei – patru ani experienţă în specialitate. 

În Bucureşti: salarii de 8.000 de lei net lunar pentru medici pediatri care au trei - cinci ani experienţă în specialitate. 

Medici specialişti Neurologie

O clinică privată din Satu Mare a recrutat neurolog, în regim de urgenţă, pe salarii de 13.000 de lei net lunar. Pentru acest post şi salariul aferent s-au calificat şi debutanţii în specialitate, întrucât experienţa în specialitate nu a fost criteriu de eligibilitate la angajare, au spus oficialii Medijobs pentru Economica. 

În Bucureşti: salarii de 8.000 de lei net lunar pentru neurologi care au între trei şi cinci ani experienţă în specialitate. 

Medici specialişti Medicină Internă

În Bistriţa: salarii cuprinse între 7.500 de lei şi 8.000 de lei net lunar pentru debutanţi.

În Braşov: salarii de 7.000 de lei pentru debutanţi şi de 9.000 de lei net lunar pentru medici cu peste trei ani experienţă în specialitate. 

În Bucureşti: salarii de 7.000 de lei net lunar pentru medici cu trei - cinci ani experienţă în specialitate.

Comentarii Facebook