Ce pensie are marele și unicul actor Florin Piersic. De asta maestrul trebuie să lucreze și acum


Florin Piersic a încântat pe toată lumea cu rolurile lui din teatru, dar mai ales de pe marele ecran, unde a interpretat personaje îndrăgite și astăzi. Mulți spun că dacă se năștea În USA ar fi fost o mare vedetă internațională și nu greșesc deloc.

În România, însă, după 66 de ani de când a apărut în primul rom, marele actor Florin Piersic trebuie să se descurce cu o pensie de 2.000 de lei pe lună, la care se mai adaugă o indemnizație lunară în valoare de 2.700 de lei, din partea Uniunii Teatrale din România, după cum informează spynews.ro.

Așa se face că Florin Piersic mai trebuie să muncească și azi pentru a-și întreține familia. Acesta apare în spectacole și în programe de televiziune, chiar dacă a împlinit 66 de ani. 

Florin Piersic: Nu am încredere în cei care ne conduc

Actorul Florin Piersic a avut un mesaj dur pentru politicieni, cu ocazia Centenarului.

României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”, spunea Piersic, în 2018.

Actorul a mai spus că se uită cu greu la televizor pentru că vede numai lupte între unii care nu sunt de acord cu alţii și dușmănie peste tot.

Comentarii Facebook