Ce a scris pe Facebook Buhnici după amenda de la CNCD pentru declarația cu minorele și vergeturile


După ce George Buhnici a spus că este nemuțumit de aspectul fizic al femeilor în costum de baie, CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) l-a amendat cu 20.000 de lei.

Buhnici a criticat femeile cu celulită și vergeturi de pe plajă, spunând că el vrea să vadă piele lucrată la sală.

Afirmațiile făcute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor în cadrul emisiunii TV „XNS”, în luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 20.000 lei față de George Daniel Buhnici. Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi a celor prezenți (7 voturi)”, se arată în comunicatul CNCD.

Buhnici a tăcut zile bune după ce a făcut declarațiile, iar acum a publicat un clip video în care a spus cum decurg lucrările casei pe care o construiește în această perioadă.

S-a făcut în sfârșit liniște pe șantier. Muncitorii au fost trimiși acasă…au făcut ore suplimentare, pentru că firma cu care am contractat și-a asumat că o să ne dea gata fundația la timp și s-au ținut de cuvânt. Acesta este un mare lucru. Chiar și cu unele probleme legate de mici piese vom fi gata la timp”, a spus Buhnici, care nu pare a fi preocupat de amendă.

Comentarii Facebook