Caz șocant! O femeie și-a găsit soțul mort într-un dulap din casă, la 8 luni după ce l-a declarat dispărut


O femeie din Illinois, SUA, a sunat la poliția și a raportat că și-a găsit soțul mort într-un dulap din casă, după aproape 8 luni de la dispariție. Poliția a percheziționat de două ori casa cuplului, dar nu a găsit nimic, notează The Independent.

Jennifer Maedge l-a dat dispărut pe soțul ei, Richard Maedge, pe 27 aprilie anul trecut.

Poliția a căutat în locuința acestora din Troy, Illinois, și a investigat dispariția bărbatului.

El nu a fost găsit până pe 11 decembrie, când Maedge a găsit rămășițele lui într-un dulap din casă, în timp ce se ducea să ia niște decorațiuni de Crăciun.

M-am decis să pun bradul de Crăciun și căutam niște ornamente de Crăciun, iar atunci l-am descoperit”, a declarat soția pentru St Louis Post-Dispatch în decembrie.

Femeia a vorbit ultima dată cu soțul ei cu o zi înainte de a raporta dispariție. Bărbatul a sunat-o să îi spună că pleacă mai devreme de la serviciu, dar când a ajuns acasă, el nu era acolo, cu toate că mașina lui era parcată în fața casei, iar cheile și portofelul erau la locul lor.

La percheziție, polițiștii nu au găsit nimic. Ulterior s-a sesizat un miros de ”canal” în casă, iar locuința a fost scotocită din nou, dar tot nu au găsit nimic. Un instalator a spus că mirosul este similar cu cel al gazelor de canalizare, a declarat medicul legist adjunct.

Instalatorul a sigilat o țeavă de canalizare din subsol, pe unde s-ar fi putut infiltra mirosul.

Înainte de Crăciun, când Maedge căuta decorațiunile l-a găsit pe soțul ei într-un dulap.

Medicul legist adjunct a declarat pentru KTVI că trupul soțului a depășit stadiul de descompunere și se afla acum într-o stare de mumificare.

Când un corp ajunge în această stare nu mai prea miroase.

La autopsie s-a constatat că nu există suspiciuni de crimă în cazul decesului său.

Comentarii Facebook