Bătaie între două eleve, în curtea unui liceu. Băiatul îndrăgit de amândouă a filmat totul


Imagini violente au fost surprinse în curtea unui liceu din de renume din Constanţa. O elevă de 16 ani şi-a snopit în bătaie o colegă cu un an mai mare. Conflictul s-ar fi iscat din gelozie. Fata agresată ar fi ieşit la întâlnire cu fostul iubit al adolescentei violente. Imaginile filmate chiar de băiat s-au viralizat pe reţelele de socializare şi au ajuns în atenţia poliţiştilor. 

În urma bătăii, fata agresată a ajuns la spital. Se pare că nu ar fi singurul caz de bullying din şcoală. Băiatul care ar fi fost motivul conflictului dintre cele două adolescente ar teroriza constant elevii din liceu, scrie Observator. 

Psihologii spun că eleva care a devenit agresivă are un astfel de comportament pentru că a vrut să iasă în evidenţă, să se impună. Specialiştii insistă că este foarte important ca în acest caz să se implice mai mult părinţii, dar şi societatea. În toată această poveste vor fi implicaţi specialiştii şi psihologii de la Protecţia Copilului. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Comentarii Facebook