Vineri 31 Martie

Bărbat ucis cu sălbăticie de un tânăr, după ce ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu el


O crimă macabră a avut loc în Argeș, unde un tânăr și-a pierdut viața într-o încăierare pe care ar fi avut-o cu un alt băiat. Cearta ar fi pornit pentru că victima ar fi refuzat să se culce cu el, după ce întreținuse relații sexuale cu alți trei băieți.

Dintr-un pumn, victima a ajuns în râu. Alți doi martori au fugit și ei odată cu cel care l-a lovit. Victima este un  bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna argeșeană Domnești.  Locuia cu tatăl lui și sâmbătă seara a plecat de acasă. A stat într-un bar până la 2 dimineața și a dispărut după ce a plecat de acolo cu alți trei tineri, scrie Antena 3.

Tatăl nu s-a panicat duminică, dar luni, când a văzut că fiul nu îi dă niciun semn și nu mai răspunde la telefon, a mers direct la poliție. Polițiștii au făcute echipe de căutare și au găsit imagini de pe o cameră de supraveghere cu tânărul și cei trei bărbaţi care îl însoțeau. Se îndreptau spre malul râului. 

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit la 5 kilometri mai jos de locul în care a fost filmat. Tânărul ar fi fost omorât pentru că ar fi acceptat un singur partener sexual din cei trei adolescent cu care a fost în bar. Cel suspectat are 18 ani. Și a mărturisit că s-au certat și l-a lovit. Victima a căzut în apă, dar nimeni nu a cerut ajutor. Unul dintre tineri are doar 13 ani și este căutat în continuare de anchetatori, potrivit sursei citate. 

Imagine cu caracter ilustrativ.

Comentarii Facebook