Bărbat de 36 de ani, bătut și tâhărit de o tânără chiar la el acasă


O petrecere s-a sfârşit tragic pentru un braşovean de 36 de ani care a fost bătut şi tâlhărit de o femeie de 25 de ani, care venise în casa lui ca să se distreze. Tânăra a fost prinsă la un punct de trecere a frontierei, în timp ce încerca să fugă cu bunurile.

După ce a invitat acasă la el, la un pahar, doi bărbaţi şi o femeie, un braşovean de 36 de ani a fost bătut şi tâlhărit de femeia de 25 de ani. În noaptea de duminică spre luni, 19 - 20 iunie, în jurul orei 2:30, cei patru au mers acasă la braşovean. După ce au băut cu toţii, femeia l-a bătut şi i-a luat bani şi mai multe bunuri. 

Poliţiştii au identificat cele trei persoane ca fiind doi bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 22 ani, din judeţele Braşov şi Neamţ şi o tânără, în vârstă de 25 ani din judeţul Prahova, cea din urmă fiind depistată la un punct de trecere al frontierei din judeţul Arad, fiind escortată în baza unui mandat de aducere la Poliţia Municipiului Braşov", a declarat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, scrie Adevărul. 

Tânăra de 25 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore şi a ajuns în arestul Poliţiei Braşov. Pe numele ei a fost constituit un dosar penal.

Comentarii Facebook