Au fost prinși, dintr-o neatenție. După ce au dat o spargere, unul dintre hoți și-a uitat telefonul la locul faptei


Doi români au fost arestați în Italia, fiind acuzați că au comis mai multe spargeri. La una dintre „lovituri", un hoț și-a uitat telefonul mobil la locul faptei. 

Au reuşit să scape neprinşi după ce au dat mai multe spargeri. Într-una din case era chiar şi proprietarul prezent, dar dormea la ora aceea.

Doi hoți români au reușit să fugă cu bunuri în valoare de mii de euro, nedetectați de vecini sau de poliție. Totul a mers strună, doar că unul dintre bandiți și-a uitat telefonul la locul faptei. 

Conform carabinierilor, unul dintre cei doi infractori și-a uitat telefonul la locul faptei, iar acest fapt a ușurat foarte mult munca anchetatorilor, care au reușit astfel să afle identitatea hoților într-un timp foarte scurt.

Odată identificați, judecătorul de la Tribunalul din Terni a emis un mandat de arestare pe numele celor doi bărbați români, iar carabinierii i-au dat în urmărire la nivel național.

În cursul zilei de vineri, la mai bine de un an de la acele furturi, cei doi infractori au fost opriți de carabinieri pe faleza din Rimini, pentru un control de rutină, și au descoperit astfel că sunt chiar hoți care au efectuat furturile din provincia Terni, potrivit La Nazione.

Ambii indivizi au fost puși sub arest și urmează să fie judecați pentru furt agravat, riscând o pedeapsă cu închisoarea între doi și șase ani.


Comentarii Facebook