Andrew Tate, mesaj din arest pe Twitter: ”Am angajat o vrăjitoare, care lucrează pentru mine!”


Andrew Tate a anunțat că că o vrăjitoare îi ține spatele și cât este în arest.

Georgiana Naghel, potrivit spuselor fostului sportiv, are puteri supranaturale transmise din mamă în fiică”

”O vrăjitoare lucrează pentru mine. Singurul copil al unui singur copil. Mama ei a fost o vrăjitoare. Bunica ei, de asemenea. Generație din generația de vrăjitoare românce. Nu trebuie să cred neapărat în vrăjitoare ca să angajez una. Fiecare rege ar trebui să aibă o vrăjitoare care să lucreze pentru el”, a spus Andrew Tate despre Georgiana Naghel, pe Twitter. 

Cine este puternica ”vrăjitoare” care îl ajută pe Andrew Tate

Georgiana Naghel, supranumită și ”matroana” fraților Tate, este acuzată și ea de înșelăciune, trafic de persoane, răpire, alcătuirea de grup infracțional. Aceasta era implicată direct în „ferma videochatistelor”, alături de Luana Radu, fosta polițistă. Acestea ”disciplinau” fetele pe care le racola Andrew și Tristan Tate, pe rețelele de socializare, prin metoda „loverboy”.

Ba mai mult, în luna august a anului 2022, Andrew Tate și-ar fi înstrăinat firma de videochat către Georgiana Naghel. După, doar, 12 zile mai târziu, „vrăjitoarea” a vândut firma către o companie cu sediul în Dubai, condusă de nimeni alta decât Abigail Tyson, cu care Tristan Tate susține că are un copil.

Comentarii Facebook