„Am încercat tot ce s-a putut face. A fost scurt, a fost...secunda”, o familie a murit într-un tragic accident! ​​Părinții și copiii, spulberați de TIR


Un tragic accident a avut loc luni în Teleorman. Trei copii și părinții lor au murit pe loc după ce mașina familiei s-a ciocnit frontal cu un TIR. Șoferul autotrenului susține că autoturismul ar fi ieșit din coloană, intrând pe contrasens, tragedia a avut loc pe ​​DN 6, între localitățile Văceni și Vitănești. 

Mașina familiei circula dinspre București spre Alexandria când, din motive încă neștiute, a intrat în coliziune cu un TIR care se deplasa din sens opus. Impactul a fost unul devastator, iar imaginile de la locul tragediei arată dimensiunea dezastrului. Toți cei aflat în autoturism, trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, și părinții lor au murit pe loc. Șoferul autotrenului spune că mașina familiei ar fi ieșit din coloană și a intrat pe contrasens. Bărbatul susține că a încercat să evite tragedia, însă nu a putut face mai mult decât a făcut, scrie Observator.

tir.jpeg

Mergeam înspre București și, la un moment dat, ne-am intersectat cu o coloană. Nu știu ce s-a întâmplat, dar la sfârșitul coloanei, ultima mașină a trecut pe contrasens. N-am apucat să fac mare lucru. A ieșit din coloană, a trecut peste ax și s-a întâmplat nenorocirea. Venea dinspre București și mergea spre Alexandra. Am încercat să evit, dar...Am încercat tot ce s-a putut face. A fost scurt, a fost ... secunda. Nu cred că a fost viteză mare, undeva 60 - 70 de km/oră. Am văzut cum îmi iese în față și, într-o fracțiune de secundă...", a declarat șoferul TIR-ului pentru sursa citată.

Polițiștii continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Comentarii Facebook