Miercuri 24 Aprilie

Alt bancomat, aruncat în aer. De vină sunt aceiaşi hoţi care în urmă cu 11 zile au dat o altă „lovitura”. Poliţia i-a prins abia acum


Un alt bancomat din Constanța a fost aruncaat în aer. De această dată, este vorba despre bancomatul instalat la Pavilioanul expozițional din Constanța. 

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar principalii suspecți sunt aceeași care în urmă cu 10 zile au aruncat în aer un cancomat din localitatea Castelu, județul Constanța. Poliţiştii nu au reuşit să-i reţină la acel moment, dar i-au pus sub urmărire şi i-au reţinut după această nouă „lovitură”. Un bărbat şi o femeie formează „echipa de şoc” care a reuşit să arunce în aer două bancomate.

Bancomat, aruncat în aer la Castelu 

Pe 18 noiembrie, poliţia a fost alertată după ce un bancomat instalat chiar lângă sediul Primăriei şi al Poliţiei Locale din localitatea Castelu, a fost aruncat în aer. Atunci, au fost alertate şi trupele SRI pentru că nu se ştia cu exactitate ce tip de explozibil s-a folosit.

Citește și: Bancomat aruncat în aer. Zona a fost împânzită de poliţişti, trupe Antitero şi câini de urmă

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei care au comis fapta şi i-au pus sub filaj. Acum, după ce au comis aceeaşi faptă în decurs de mai puţin de două săptâmăni, oamenii legii i-au reţinut pe cei doi. Cei doi hoţi sunt acum audiaţi şi, cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi va fi emisă şi cererea de arest preventiv.


Comentarii Facebook