Alexia, adolescenta căreia medicii din Iaşi i-au replantat mâinile, s-a întors la şcoală: „Dovada că minunile există”


Alexia Tudose, fetiţa în vârstă de 15 ani căreia medicii din Iaşi i-au salvat mâinile după cumplitul accident din Paşcani, s-a întors la şcoală, alături de colegii ei.

Alexia a mers la şcoală, însă doar în vizită, şi a fost primită de toţi colegii şi profesorii de la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” din Botoşani.

Dovada că minunile există. E dimineaţă, e cam răcoare. Dar e o nouă zi, e AZI. Alături de cei mai faini puştani din Laurian, îmbrăţişând-o pe Alexia. Bine ai revenit în banca ta, fată dragă”, a fost mesajul care a însoţit o fotografie în care apare Alexia alături de colegii ei, în sala de clasă, notează botosaninews.ro.

Alexia va urma, în continuare, numeroase tratamente şi urmează pentru ea o lungă perioadă de recuperare până în momentul în care îşi va putea folosi ambele mâini la fel ca înainte de accidentul cumplit.

Fata de 15 ani a fost grav rănită în luna decembrie a anului trecut din Paşcani, atunci când a avut ambele braţe amputate, după ce autocarul în care se afla alături de colegii ei de la ansamblul folcloric „Flori de măr” din Curteşti a derapat şi s-a răsturnat.

Sursa foto: botosaninews.ro

Comentarii Facebook