Alertă de coronavirus pe litoral! 40 de tineri suspecți de COVID au plecat la mare


Un grup de 40 de tineri din Vaslui, toți suspecți de COVID-19, au plecat la mare, deși așteptau să primească rezultatele testelor de coronavirus. După câteva zile, două dintre fetele din grup au fost confirmate pozitiv.

După o petrecere de majorat, la care au fost invitati aproximativ 40 de tineri, grupul de tineri a plecat pe litoral, la Costinești, deși prezentau semne de raceală. Una dintre adolescente din grup, fiica unui ambulanțier al Serviciului de Ambulanța al Județului (SAJ) Vaslui, a fost pe 31 iulie în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, dusă de tatăl său, deoarece prezenta semne de răceală, conform realitatea.net.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Vaslui, la Costinești, cei aproape 40 de tineri s-au cazat la vile și la pensiuni particulare. În cursul zilei de 3 august, rezultatele testelor COVID-19 au confirmat ca fiica ambulanțierului este infectată cu virusul SARS-CoV-2. În aceeași zi, tatăl adolescentei s-a deplasat pe litoral cu o ambulanță a SAJ Vaslui pentru a-și aduce fiica la spitalul din Bârlad, unitatea suport pentru pacienții COVID-19 din județul Vaslui.

Pe lângă fiica ambulanțierului, o altă tânără prezentă și ea la majorat și pe litoral a primit confirmarea că este infectată.

Comentarii Facebook