„Afacerea” care se bucură de un succes uriaș: O femeie îşi închiriază soţul pentru 40 de lire pe oră


O femeie din Marea Britanie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră, femeilor singure. „Afacerea” a mers atât de bine, încât bărbatul a fost nevoit să renunțe la principalul său loc de muncă pentru a acoperi cererea.

Mamă a 3 copii, Laura Young, în vârstă de 38 de ani, a ascultat un podcast despre un bărbat care își câștiga existența montând mobilă pentru alții. În acel moment, s-a gândit că și soțul ei, James, ar putea face același lucru, așa că a început să îi ofere serviciile pentru 40 de lire sterline pe oră, făcându-i publicitate pe Facebook și pe o aplicație. Acum, James are agenda plină până la sfârșitul lunii.

Jobul bărbatului de 42 de ani este de a ajuta la montarea unui televizor sau a perdelelor, la refacerea unui perete și este disponibil pentru a fi angajat de oricine are nevoie de ajutor, în special femei singure. James se ocupă de partea de afaceri, iar Laura de gestionarea conturilor sociale și a site-ului web. Afacerea a avut mai mult succes decât și-ar fi putut imagina cuplul.

Nu m-am așteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri și să ne reducem orele de lucru, așa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00", a spus femeia, potrivit The Mirror.

erg.jpeg

James a fost nevoit să renunțe la slujba sa principală de angajat al unui depozit pentru a răspunde la toate apelurile și pentru a avea grijă, împreună cu Laura, de cei trei copii ai lor, dintre care doi suferă de autism. James a fost diagnosticat și el cu autism în urmă cu 4 ani.

Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de ușă, iar de atunci cererile au curs. 

A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi așezarea unui covor și reconstruirea unui perete”, a mai spus Laura.

James nu prestează servicii electrice sau sanitare. Totodată, cuplul nu taxează pe lucrare, ci pe oră: 40 de lire sterline sau 250 de lire sterline pe zi.

Comentarii Facebook