A câștigat tratamentul de 2,1 milioane de dolari! MIRACOL pentru Alexa, fetița de 11 luni care avea nevoie de un vaccin foarte scump


Alexa, fetița de 11 luni care suferă de Amiotrofie Musculara Spinala Tip 1, o boală genetică foarte rară și care avea nevoie de un vacc produs în SUA, în valoare de 2,1 milioane de dolari, a fost salvată de o tombolă, organizată chiar de compania producătoare a vaccinului.

Părinții Alexei au declanșat în ultimele luni o adevărată ofensivă în încercarea de a aduna banii. Pe Facebook este un grup ”Save Alexa”, cu 100.000 de membri și s-au adunat până acum 833.000 de dolari din donații, concerte și alte evenimente. Banii vor fi donațu altor cauze disperate.
Cu 9 luni în urma, ati facut cunostinta cu mine, Verginia Vintu, mama unei fetite bolnave, care pentru a supravietui are nevoie de cel mai scump tratament din lume: 2.1 milioane de dolari.

În fiecare zi, ati luptat cot la cot cu noi pentru a o salva pe Alexa! Ne-ati primit în inimile și în sufletele voastre! Citind mesajele de încurajare de la voi, mi-am șters lacrimile de pe obraz și am prins curaj sa lupt mereu.

A fost un an foarte greu... și astăzi, în sfarsit, pe fata mea curg lacrimi de fericire și zambesc din toata inima. Și cu mâinile tremurând de emoție pe tastatura, va anunț cea mai minunată veste: Alexa va primi șansa la VIAȚA și va beneficia de tratamentul cu ZOLGENSMA.

Micuta noastra a fost extrasa la loteria organizata de AveXis (compania care produce terapia genetică ZOLGENSMA), prin programul AVXS-101. Este un miracol! Nici nu-mi vine sa cred ca scriu acest mesaj acum, cu cateva zile înainte de ziua de naștere a Alexei. Sunt atât de copleșită de emoții, incat nu-mi ajung cuvintele ca sa exprim tot ceea ce simt.

Va mulțumim din tot sufletul ca ne-ați fost alături tot acest timp! Sustinerea voastra ne-a dat putere sa luptam în toate aceste 9 luni. Toate rugaciunile noastre au fost auzite de Dumnezeu. Fiecare gand bun trimis către noi de la VOI, oameni minunati, a ajutat la infaptuirea miracolului pentru Alexa noastra.

Vrem sa va asiguram ca TOȚI banii adunați pentru tratamentul Alexei vor fi donați către cazuri umanitare. Dorinta noastra este ca toate donatiile facute catre Alexa sa ajunga către ceilalți copilasi care duc aceeași luptă cruntă cu AMS-1, ca și Alexa. Vom discuta imediat și cu asociațiile care ne-au sprijinit, pentru a directiona toate donațiile către aceste cazuri.

Va rugam sa ne dați câteva zile pentru a ne reveni din emoții și, mai ales, de a trece cu bine peste viroza de care suferă Alexa. Momentan suntem în spital cu ea, însă de îndată ce se va simți mai bine, vom pune la punct toate detaliile legate de donațiile către celelalte cazuri, precum și pentru tombole, licitatii, targuri și alte inițiative frumoase Save Alexa.

Va voi tine la curent cu toate acestea cat de curand posibil!

Voi reveni cu un video live în care sa va povestesc despre cum am primit aceasta veste si ce vom face mai departe.

Lupta Alexei cu AMS-1 va continua mulți ani. Insa acum, micuta noastra are in sfarsit o șansa la viața!

Va multumim din toata inima pentru TOT!”, anunță mama fetiței.

Comentarii Facebook