WhatsApp a trecut de un miliard de utilizatori: O persoană din șapte de pe această planetă utilizează aplicatia



Cea mai populară aplicație de mesagerie instant, WhatsApp, a reușit să treacă de pragul de un miliard de utilizatori.


Anunțul a fost făcut chiar de conducerea WhatsApp, pe blogul oficial al companiei.

De astăzi, un miliard de oameni utilizează WhatsApp.

Asta înseamnă că în fiecare lună, o persoană din șapte de pe această planetă utilizează WhatsApp pentru a rămâne în contact cu cei iubiți, prieteni și familie.

Suntem foarte mândri de acest pas și suntem profund recunoscători de modalitatea în care voi toți ați reușit să introduceți WhatsApp în viața voastră. Fie că au fost informații foarte imporotante care au fost trimise precum dezastre naturale, urgențe medicale, ieșirea la o întâlnire, dezvoltarea unei mici afaceri, cumpărarea unui inel de logodnă sau speranța unei vieți mai bune - noi suntem onorați să fim o mică parte din viața fiecărui om pentru a îi ajuta în construirea unei vieți mai bune în fiecare zi.

Și totuși, prin tot progresul pe care l-am făcut până acum împreună în cei șapte ani, misiunea noastră nu s-a schimbat deloc. WhatsApp a început ca o idee simplă: o modalitate prin care fiecare individ să poată să rămână în contact cu familia și prietenii, oriunde s-ar afla aceștia în lume, fără a fi necesar implicarea de costuri sau alte păcăleli.

Chiar dacă sărbătorim această realizare, dorim să vă asigurăm că scopul nostru rămâne neclintit. În fiecare zi, echipa noastră continuă să îmbunătățească viteza, încrederea și simplicitatea produsului WhatsApp.

Suntem încântați să vedem cât de departe am ajuns. Dar acum, din nou la muncă - deoarece încă mai avem de conectat 6 miliarde de oameni la WhatsApp și o groază de muncă până la realizarea acestui scop”, transmit oficialii WhatsApp.

Serviciul de mesagerie instant a fost cumpărat de către Facebook în anul 2014, pentru suma fabuloasă de 19 miliarde de dolari, iar de luna trecută WhatsApp a devenit complet gratuit pentru utilizatori, aceștia renunțând la abonamentul anual de 99 cenți ce trebuia plătit după primul an de folosire a aplicației.

Comentarii Facebook