Joi 9 Februarie

VIRALUL ZIELI: Transformarea incredibilă a unui om al străzii a uimit internetul. Acum arată ca un model VIDEOUn bărbat de 55 de ani, din Palma De Mallorca, a avut parte de surpriza vieții sale după ce a ajuns pe mâna unor stiliști.

Jose Antonio, un fost electrician care a ajuns să locuiască pe străzi de mai bine de 20 de ani, a suferit o transformare de look incredibilă, odată ce a ajuns la un vestit salon de frumusețe.

Cu ocazia împlinirii a 3 ani de activitate, hairstiliștii de la salon i-au oferit un tratament complet lui Jose, tunzându-i părul lung și neîngrijit, aranjându-i barba și chiar vopsindu-l. Ei au decis să meargă mai departe și i-au schimbat complet și vestimentația.

Schimbarea l-a lăsat fără cuvinte pe bărbat, dar și pe toți cei care îl cunoșteau de ani de zile, acesta arătând acum ca un model.

Bărbatul speră ca noua imagine să îl ajute și să își poată găsi un serviciu, pentru a nu mai fi nevoit să locuiască pe străzi.

Videoclipul transformării lui Jose Antonio a devenit rapid viral pe internet, fiind difuzat și la numeroase posturi de televiziune din toată lumea.


Comentarii Facebook