Miercuri 24 Aprilie

Vinovatul de gafa de la "Acces direct", unde Mile Carpenisan a fost confundat cu un blogger clujean, a fost concediat

Anuntul a fost facut astazi chiar de fondatorul Antenei 1, Dan Voiculescu pe blogul sau. "Pentru ca eroarea e mare si nejustificata, persoana vinovata a fost concediata", scrie Voiculescu.

 

"Am aflat, am cerut lamuriri, mi-am facut o idee despre eroarea cu care o fost "tratat" tocmai Mile Carpenisan. Si, pentru ca lumea ma intreaba pe mine si imi bate mie obrazul, as vrea sa-mi exprim eu, explicit, scuzele fata de Groparu si, mai ales, fata de memoria "sarbului", spune Dan Voiculescu pe blogul lui. 

 

Marti, realizatorii emisiunii "Acces direct" de la Antena 1 au facut o gafa de proportii, cand l-au comemorat pe Mile Carpenisan, dar in platou au afisat fotografia bloggerului clujean Groparu.

 

Membrii echipei de la emisiunea "Acces direct" au spus ca gafa a fost cauzata de volumul mare de lucru: "A fost o grava eroare umana, care s-a intamplat intr-un moment de multa munca. Noua ne pare cel mai rău pentru situatie, cu atat mai mult cu cat aici nu are numai fosti colegi, ci si prieteni, si am fost alaturi de familie pana in ultimul moment".

Comentarii Facebook