Vicepresedinte Google: Am intrat prea tarziu pe piata din Romania


Vicepresedintele Google pentru pietele emergente, Mohammad Gawdat, a declarat ca regreta faptul ca nu a intrat mai devreme pe piata online din Romania.

"Credem ca exista un potential semnificativ pe aceasta piata. Din punct de vedere al calitatii serviciilor de internet cred ca sunteti foarte avansati in orase, dar in zonele rurale sunteti in urma. Cand vine vorba de utilizarea serviciilor de internet de catre companiile mici si mijlocii sunteti semnificativ in urma astfel incat exista oportunitati semnificative de crestere", a declarat vicepresedintele Google, pentru ZF.

 

Masina Google Street View "scaneaza" municipiul Cluj-Napoca FOTO

 

Mohammad Gawdat crede ca Romania are un potential extrem de mare de crestere. "Romania este cel mai mare regret al meu, pentru ca am intrat tarziu pe aceasta piata. Din punctul de vedere al Google, Romania era o piata in care ar fi trebuit sa deschida un birou inca din anul 2007 sau 2008, dar planurile de expansiune au fost afectate de criza economica. Am intrat un pic tarziu pe piata din Romania", a mai spus Mohammad Gawdat.

 

Google concureaza Facebook si si-a lansat propria retea de socializare VIDEO

Comentarii Facebook