VEZI cum arata si cine este Sorin Urziceanu, cel care i-a vandut Furadan, Madalinei Manole


Sorin Urziceanu, barbatul care a vandut Furadanul cu care s-a sinucis Madalina Manole, are 33 de ani si este taximetrist in Timisoara.

Barbatul a divortat de sotia lui, cu care a trait timp de noua ani, si pentru ca aceasta nu era de acord cu modul in care isi castiga existenta: vindea ierbicide si alte substante toxice in mod ilegal, precizeaza Adevarul de Seara de Timisoara.

"Cand am auzit ca Sorin a fost cel care i-a dat substanta, am vazut negru in fata ochilor. Lumea mea nu a mai fost la el. Sorin si Brandusa s-au iubit, pana cand baiatul a inselat-o. Sorin a fost taximetrist si mereu a avut idei ciudate", a povestit Doina Balea, socra lui Sorin Urziceanu.

Apropiatii acestuia au declarat ca, dupa moartea Madalinei Manole, Urziceanu s-a ascuns in Franta sau Serbia. El a fost repetat la granita pe baza semnalului GSM, in timp ce vorbea la telefon cu iubita lui.

In luna octombrie, Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Sorin Urziceanu, in lipsa, pentru 30 de zile, la cererea Parchetului Capitalei.

Madalina Manole s-a sinucis in 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere.

Comentarii Facebook