Vezi ce a facut o fetita de 2 ani pentru a-si salva mama de la moarte


Gestul incredibil pe care o fetita in varsta de numai doi ani l-a facut pentru a-si salva mama de la moarte a uimit milioane de oameni, scrie Daily Mail.

Larissa Taylor, mama a doi copii, este diabetica, iar acum traieste acum datorita fetitei sale de numai 2 ani. Desi membrii familie credeau ca micuta nu stie sa utilizeze un telefon mobil, aceasta, ca prin minune si-a sunat bunica in timp ce mama ei a facut o criza severa.

Femeia din Huston lesinat in timp ce o supraveghea pe fiica ei cea mica, de 8 luni. Lia Vega, fetita cea mare, de doi ani, a observat ca mama ei nu este in regula si primul gest pe care l-a facut a fost acela de a-i cauta telefonul mobil, sunand la ultimul numar apelat. Lia Vega i-a spus ca mama a cazut pe pardoseala, iar bunica a sunat la ambulanta.

Medicii care au ingrijit-o pe femeie au spus ca aceasta putea murea daca interventia lor intarzia 10 minute, deoarece a facut un soc respirator.

Dupa ce si-a revenit, mama fetitei a spus ca nu i-a permis niciodata fiicei sale sa se joace cu telefonul mobil, insa de acum inainte va renunta la aceasta interdictie.



Comentarii Facebook