Vezi care este cel mai bine plătit actor de la Hollywood

 

Topul 100 al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood realizat de revista Forbes arată că diferenţa dintre ocupantul primului loc este două ori mai mari decât ocupantul locului al doilea.

Celebrul actor Tom Cruise se află în acest top anual datorită celui mai nou film din franciza "Misiune: Imposibilă", lansat recent pe marile ecrane.


La cei 50 de ani pe care îi are, Tom Cruise are o viaţă personală agitată şi asta din cauza divorţului de Katie Holmes. Actorul american a câştigat 75 de milioane de dolari în perioada 1 mai 2011 - 1 mai 2012, au anunţat editorii revistei Forbes.


Fostul lider de anul trecut, actorul Leonardo DiCaprio, în vârstă de 37 de ani, ocupă locul al doilea, la egalitate cu Adam Sandler, în vârstă de 45 de ani, cu venituri de 37 de milioane de dolari fiecare.


Veniturile obţinute de DiCaprio au scăzut după filmul său din 2010 "Începutul/ Inception", care a obţinut 825 de milioane de dolari pe plan mondial, în timp ce "J. Edgar", cel mai recent lungmetraj în care a jucat, a dezamăgit la box office.


Vezi AICI mai multe informaţii despre top 100 al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Comentarii Facebook