Vești proaste de la Microsoft! Renunță la încă un serviciu



Microsoft a luat o serie de decizii dezamăgitoare pentru utilizatorii săi în ultima perioadă, în pecial pentru cei care foloseau patforma companiei pentru smartphone-uri.

După ce smartphone-urile cu Windows Phone 7 nu au fost actualizate nici măcar la Windows Phone 8, iar marea majoritate a teminalelor cu WP 8.1 nu au primit un upgrade la Windows 10 Mobile, sistem de operare care se află oricum pe cale de dispariție, compania Microsoft renunșă la un alt serviciu.

Astfel, acum a venit rândul serviciului Groove Music să fie închis, iar utilizatorii să fie mutaţi pe Spotify. Deşi Groove nu avea foarte mulţi utilizatori, aceştia vor trebui să caute acum alternative şi modalităţi de a-şi lua cu ei colecţiile de muzică. Problema este şi mai mare în ţările în care serviciul Spotify nu este disponibil oficial. Aplicaţia Groove Music nu va mai funcţiona după data de 31 decembrie 2017. Utilizatorii cu abonament pe un an vor primi diferenţa de bani, potrivit go4it.ro.

După cum notează The Register, în doar cinci ani Microsoft a trecut de la Zune la Xbox Music la Groove şi apoi la nimic.

Astfel, singurul produs puternic al Microsoft dedicat consumatorilor rămâne Xbox.

Comentarii Facebook