Veste proastă pentru utilizatorii Facebook Messenger. Cu ce va trebui să vă confruntați de acum



Cei de la Facebook pregătesc o schimbare pentru aplicația de Messengr, care cel mai probabil îi va enerva pe majoritatea utilizatorilor săi.

Astfel, rețeaua de socializare a decis să introducă reclame personalizate în aplicația Messenger.

Facebook a introdus pe Messenger, în urmă cu câteva luni, roboți o serie de roboți care sunt programați să răspundă în mod automat la o mai multe întrebări și să execute diverse sarcini, iar acum aceștia vă vor putea trimite și reclame.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, Facebook a schimbat politica de funcționare a Messenger și rămâne la latitudinea creatorilor de botsi dacă vor introduce sau nu reclame în conversații. Partea bună, dacă o putem numi așa, este că nu veți primi mesaje spam de la botsi cu care nu ați interacționat de bună voie în trecut. Astfel, compania americană se asigură că doar brandurile care vă încântă vă vor putea trimite mesaje nesolicitate, scrie playtech.ro.

Totuși, ca în cazul oricărei alte conversații din Messenger, va exista și posibilitatea să treceți un bot în modul silențios pentru a nu mai genera notificări, iar în cazurile grave, îl puteți chiar bloca pentru totdeauna.

Comentarii Facebook