Vadim Tudor în PE despre partida de vânătoare a lui Ţiriac: Mai bine se împuşcau între ei


Vadim Tudor l-a atacat dur pe Ion Ţiriac, chiar în timpul şedinţei Parlamentului European, nefiind de acord cu partida de vânâtoare pe care fostul tenismen a organizat-o săptămâna trecută la Balc.

Eurodeputatul Corneliu Vadim Tudor a vorbit în Parlamentul European despre "masacrul" de la Balc, unde Ion Ţiriac a organizat celebra partidă de vânătoare, concluzionând că oamenii şi animalele ar fi mai fericite dacă miliardarul şi prietenii lui "s-ar împuşca între ei".

"În decurs de două zile, au fost împuşcaţi 240 de porci mistreţi, cu cele mai sofisticate şi mai performante arme. Glanda paranoică a miliardarului în chiloţi Ion Ţiriac e satisfăcută şi de participarea unor măcelari, cu pretenţii de oameni de afaceri, din Germania, Franţa, Elveţia, Italia, Austria, Spania – oameni fără Dumnezeu, care vin şi fac în România ceea ce nu li se permite în ţările lor. Prin astfel de asasini, România a devenit, din păcate, frontiera sălbatică a Europei. Eu cred că noi toţi – de la oameni la animale – am fi cu mult mai fericiţi dacă aceşti indivizi însetaţi de sînge s-ar împuşca între ei", a susţinut preşedintele PRM, potrivit realitatea.net.

Comentarii Facebook