Un miliardar chinez oferă 100 de milioane de euro bărbatului care îi va seduce fiica



Miliardarul chinez Cecil Chao a anunțat că oferă 100 de milioane de euro oricărui bărbat care va reuși să îi seducă fiica lesbiană.

În anul 2012, Chao, oferea 50 de milioane de euro bărbatului care ar fi reușit să-i seducă fiica lesbiană și să o facă să devină heterosexuală, însă planul nu i-a reușit. Fiica sa, Gigi Chao, în vârstă de 34 de ani, a respins peste 20.000 de pețitori, astfel că bărbatul a decis să dubleze acum recompensa, scrie Daily Mail.

Miliardarul, în vârstă de 77 de ani, consideră că fiica sa este necăsătorită, cu toate că aceasta este măritată de doi ani de zile cu o altă femeie.

Gigi Chao spune însă că nici toți banii din lume nu vor reuși s-o facă să se îndrăgostească de un bărbat. Aceasta lucrează ca director la firma de construcții a tatălui său și spune că deși acest o iubește din toată inima, n-are cum să înțelegă motivele pentru care este lesbiană.

"La serviciu ne comportăm cât se poate de normal, iar la întâlnirile de familie ne îmbrățișăm și dansăm", povestește Gigi Chao.

Comentarii Facebook