Miercuri 24 Aprilie

Un fost concurent de la "Vocea României" s-a înecat sub ochii soţiei lui


Vasile Seserman, fost concurent la "Vocea României" şi un prieten de-al lui au fost prinşi de o furtună, amândoi fiind răpiţi de apele lacului Lipoveni luni seara.

La "Vocea României", suceveanul a interpretat melodie "Hotel California".

Cei doi au ieşit cu mai mulţi prieteni la iarba verde pe malul iazului Lipoveni, de la marginea oraşului Suceava. Potrivit martorilor, doi tineri, Adi Serbiuc, în vârstă de 31 de ani, şi Vasile Seserman, de 25 de ani, au ieşit pe iaz cu o barcă pneumatică. Aceştia au intrat în apă, iar după câteva minute totul a devenit un coşmar. Cerul s-a întunecat şi vantul a început să sufle cu putere, îndepărtând barca de ei. Cei doi au început să strige după ajutor, iar câţiva prieteni au sărit în apă după ei, scrie Cancan.

Din cauza curenţilor puternici cei doi tineri au fost înghiţiţi de ape. Trupurile neinsufletite au fost gasite ieri, in jurul orei 11.00, cu ajutorul a trei scafandri. In zona in care s-au inecat, apa avea sapte metri adancime. La toata scena au asistat si sotiile celor doi.

Vasile Seserman a participat la cel de-al treilea episod al emisiunii "Vocea Romaniei", dar nu a reusit sa convinga pe niciunul dintre jurati sa il aleaga in echipa lui. Seserman a cantat in timpul show-ului melodia celebrei formatii Eagles, "Hotel California".

 

Comentarii Facebook