Un bărbat a păcălit sistemul bancar: ”Putea să îşi cumpere o insulă tropicală, iar banca trebuia să plătească"


Un rus a reușit să păcălească sistemul bancar prin intermediul unui contract de credit.

Dimitry Argakov a primit într-o zi o scrisoare de la o bancă ce îi oferea un card de credit, dar rusului nu i-au convenit clauzele stabilite de bancă, așa că a modificat contractul după bunul plac apoi l-a semnat și l-a trimis la bancă.

Bărbatul a trecut în contract un card de credit cu dobândă de 0%, nicio taxă şi nicio limită de credit, iar de fiecare dată când banca nu aplica regulile acestea, trebuia să îi dea bărbatului 65.000 de euro. Dacă Tinkoff încerca să anuleze contractul, banca trebuia să îi achite 130.000 de euro.

Angajaţii băncii nu au observat modificările şi au semnat contractul, aprobând astfel cardul de credit al lui Argarkov.

"Limita de credit era nelimitată. Argarkov putea să îşi cumpere o insulă tropicală, iar banca trebuia să plătească", susţine avocatul clientului, care tocmai a dat în judecată instituţia financiară, după ce aceasta i-a închis contul, potrivit evz.ro.

"Au semnat documentele fără să citească. De obicei, această scuză aparţine clienţilor în tribunal", a spus avocatul. Clientul cere băncii 600.000 de euro pentru că i-a închis contul, însă avocaţii Tinkoff vor să îl reclame penal pe acesta pentru fraudă.

Comentarii Facebook