Miercuri 24 Aprilie

Un autocar a luat foc la Dej! In autovehicul erau pasageri si gimnaste care mergeau la un concurs in Bucuresti - VIDEO si FOTO


Un autocar in care se gaseau 30 de pasageri, intre care si copii, a luat foc la Dej, in jurul orei 20.00. Din fericire nimeni nu a fost ranit. 
 
Autocarul apartine societatii Fany si transporta sportivi de la cluburile din Satu Mare si Baia Mare, care se indreptau spre Bucuresti la Campionatul National de Gimnastica.

Incidentul s-a produs pe Drumul European 58, dupa ce autocarul a trecut podul peste raul Somes, inainte de drumul de centura a localitatii Dej. Una dintre rotile autovehiculului a luat foc si masina s-a umplut de fum. Din cauza caldurii, geamurile din zona incendiului au explodat.

Printre pasageri se numara si antrenoarea Ileana Iakob, care o insotea pe gimnasta baimareanca Alexandra Bob la concursul "Irina Deleanu", din Bucuresti. Intrecerea va conta in stabilirea lotului national de junioare, care va reprezenta Romania la Campionatul European din 2012.

"A fost un fum puternic si inecacios in masina si apoi soferul a tras pe dreapta. Geamul a explodat din cauza caldurii, dar noi am reusit sa iesim din masina", a povestit antrenoarea Ileana Iakob, de la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare.

Pasagerii au asteptat in Dej pana cand o alta masina a companiei Fany a sosit si au putut sa isi continue drumul spre Bucuresti.

 

Vezi si...

Imagini spectaculoase de la incendiul din Dej, unde un autocar a fost cuprins de flacari! VIDEO si Galerie FOTO

Comentarii Facebook