Ultimul film al lui Paul Walker, cel mai popular lungmetraj pe Facebook în 2013



”Fast and Furious 6”, cel mai recent lansta film din celebra franciză, s-a clasat pe primul loc în topul celor mai populare filme pe Facebook în 2013, moartea unuia dintre actorii principali, Paul Walker, atrăgând foartă multă atenție asupra peliculei.

Expion a realizat un top 10 al celor mai populare filme de pe Facebook, luând în calcul numărul de comentarii, aprecieri şi stări privind acestea. Pelicula cu Vin Diesel şi regretatul Paul Walker în rolurile principale a generat mai mult de 42,4 milioane de interacţiuni între fani pe site-ul de socializare Facebook, aproape dublu faţă de filmul clasat pe poziţia a doua - "Jocurile foamei/ The Hunger Games", informează dailymail.co.uk.

Pe locul trei se clasează " Iron Man 3", iar locul al patrulea îi revine peliculei "Despicable Me 2", în timp ce la jumătatea clasamentului se află filmul ”Man of Steel", iar pe locul al şaselea se află "Universitatea monştrilor/ Monsters University".

Topul este completat de filmele "Star Trek Into Darkness", "Oz: The Great and Powerful", " World War Z", iar poziția finală este ocupată de "Gravity", care s-a bucurat de doar 482.788 de interacţiuni.

Comentarii Facebook