Udrea și Bica trăiau în stil mafiot: Se mutau seara în alte locații. Nu foloseau băncile

 

Presa din Costa Rica scrie pe larg despre Elena Udrea și Alina Bica, pe baza datelor culese de ofițerii de informații. 

 

Elena Udrea si Alina Bica au fost incarcerate in inchisoarea pentru femei El Buen Pastor, care poarta din anul 2017 numele de Vilma Curling Rivera, potrivit presei din Costa Rica.

 

Jurnalistii de la Diario Extra scriu ca Bica si Udrea cheltuiau bani pe care i-ar fi primit cel mai probabil de la un compatriot roman. În articolul se numeste ”Romancele traiau in lux, nu aveau ocupatie si nici date bancare. Suspectii de coruptie au primit bani in fiecare zi” se arată că cele doua femei locuiau in apartamente situate in imobile de lux din cartierul Pavas, unde plateau chirii piperate, foloseau vehicule moderne si luau masa in cele mai bune restaurante din vestul capitalei costaricane.

 

Directia de Informatii si Securitate (DIS) le-a urmărit o perioadă pe cele două, prin diverse zone ale capitalei costaricane, vazandu-le in compania unor persoane care pana acum nu au fost identificate, scrie ziare.com.

 

Conform acestor informații, româncele se purtau foarte circumspect, probabil pentru că cineva le sfătuia. Sursele DIS au spus că nici una dintre cele doua femei nu petrecea multa vreme in apartament, de obicei se mutau seara din apartamentele lor in alte locatii.

 

”Se mutau zilnic”, arata jurnalistii care ii citeaza pe cei care le-au filat pe Bica si Udrea.

 

Cele două nu aveau conturi bancare, nici macar nu s-au apropiat de un bancomat, ci foloseau doar bani cash.

Comentarii Facebook