Sambata 26 Octombrie

Ucigasul parintilor fetei inecate in Dunare este un apropiat al familiei si nu ginerele, Bogdan Mitu


Rasturnare de situatie in cazul celor doi batrani omorati la Cernavoda. Ucigasul nu este ginerele Bogdan Mitu, ci un apropiat al familiei, care si-a recunoscut fapta.

 

Bogdan Mitu a fost acuzat initial ca si-a ucis socrii si sotia, dar politistii au retinut un suspect care a recunoscut faptul ca i-a omorat pe sotii Garoafa.

 

Politistii din Cernavoda au audiat 12 persoane in ultimele 24 de ore, dar in urma probelor adunate din casa sotilor Garoafa au tras concluzia ca asasinul este altul.

Toate indiciile au condus spre un alt suspect, unul dintre prietenii lui Bogdan Mitu, barbatul care s-ar fi aruncat luni dupa-amiaza in Dunare impreuna cu sotia lui, Gabriela, de 21 ani.

Politistii nu au reusit sa dezlege misterul din jurul mortii Gabrielei si a disparitiei lui Bogdan Mitu. Un martor a povestit ca l-a vazut pe acesta in timp ce si-a inecat sotia in Canalul Dunare Marea Neagra, dupa care s-a aruncat si el in apa.

 

Trupul femeii a fost gasit, dar cel al lui Bogdan Mitu nu, asa ca anchetatorii banuiesc ca ar fi in viata si l-au dat in urmarire generala.

 

Rudele celor doi tienri au afirmat initial ca s-au aruncat in apa cu gandul clar de a se sinucide pentru ca Bogdan Mitu suferea de cancer la colon in faza terminala.

Politistii au analizat cazul atat ca dubla sinucidere, dar si ca pe o crima urmata de sinucidere.

Cazul a capatat proportii de neinchipuit cand politistii s-au dus acasa la parintii fetei pentru a-i chema la morga sa identifice cadavrul. I-au gasit abia in cursul zilei de marti, omorati cu zeci de lovituri de cutit.

"S-au gasit mai multe pete de sange in bucatarie, sub un pres, si alte pete langa sifonierul din dormitor. Inauntru a fost descoperit cadavrul femeii, in pozitie ghemuita, in spatele hainelor de pe umerase. Ulterior, a fost gasit si cadavrul sotului ei, intr-o dependinta a casei, sub un pat", a declarat comisarul-sef Dumitru Catana, seful Politiei Constanta, citat de Evz.ro.

Comentarii Facebook