Luni 30 Noiembrie

Twitter a închis aproape 300.000 de conturi în doar jumătate de an. Care sunt motivele rețelei socialeTwitter, una dintre cele mai cunoscute rețele sociale din lume, anunță că a susendat 935.897 de conturi de la începutul lunii august 2015 până la sfârșitul lunii iunie 2017 pentru "apologia făcută terorismului", potrivit ultimelor cifre publicate de grupul american.

În primul semestru al acestui an, Twitter a închis 299.649 conturi din motivul enunțat. Potrivit rețelei de socializare, 95% din aceste conturi au fost identificate prin instrumentele sale interne, scrie Agerpres.

Dintre acests suspendări, doar 1% au fost făcute după o cerere primită din parea autorităților, afirmă grupul, care arată de asemenea că trei sferturi dintre aceste conturi au fost închise înainte chiar să fi trimis cel mai mic tweet.

Conturile închise pentru "apologia terorismului" sunt cele "care promovează activ sau incită la violență asociată unor organizații recunoscute pe plan internațional ca teroriste" și cele care "promovează" aceste organizații, potrivit definiției expuse de Twitter.

.

Comentarii Facebook