Tratament cu venin de albine!

 

Beneficiile pe care tratamentul cu venin de albine le are sunt nenumarate, insa acest lucru este cunoscut de foarte putini oameni. 

 

Una dintre conditiile esectiale pentru ca acest tratament sa poata fi urmat, este sa nu fii alergic. Testul se efectuaza in cadrul unitatilor spitalicesti, scrie graiulsalajului.ro

 

Tratamentul cu venin de albine este indicat in boli reumatismale, afectiuni cardiovasculare (insuficienta circulatorie cerebrala si a extremitatii membrelor, arterita, hipertensiune arteriala, aritmii cardiace, ulcer varicos uscat, tromboza) afectiuni neurologice precum si unele forme de cancer.

 

In bolile reumatismale(poliartritele infectioase si de alta origine, spondiloza, poliartrita deformanta, nevrite, radiculo-nevrite, nevralgii rebele, sciatica, ulcere trofice ale pielii, plagi atone), maladii chirurgicale ale vaselor periferice (flebite nesupurate, endarterite), infiltratii inflamatorii nepurulente, astm bronsic, boala hipertonica vasculara in stadiile I si II (hipertensiune arteriala), irite, iridociclite, tireotoxicozele in stadiile I si II (hipertiroidiile fara visceralizare, fara complicatii cardiace). 

 

Cele mai bune rezultate se obtin insa in tratamentul bolilor neurologice (nevrite, nevralgii, miozite). 

 

Rezultate interesante se mai pot vedea la tratamentul nevrozelor climacteriale (de menopauza), in boli infectioase la ochi (trahom, ulceratii corneene sau panus). Potrivit specialistilor, veninul albinelor este produsul apicol cel mai bine studiat.

Comentarii Facebook