Tatal fetitei care il acuza de viol pe Tabara: "A avut o tentativa de a avea un anumit tip de act sexual cu copilul meu"


Tatal fetitei de 12 ani care il acuza pe Cristi Tabara ca a violat-o sustine ca realizatorul TV i-a marturisit ca "a avut o tentativa de a avea un anumit tip de act sexual cu copilul meu".

Discutiile au avut loc la doua evenimente culturale. "In toamna anului trecut, l-am intalnit pe Cristian Tabara la targul de carte. Am avut o discutie foarte clara, in care a recunoscut ca a avut o tentativa de a avea un anumit tip de act sexual cu copilul meu. A sustinut ca a facut asta pe fondul unei regretabile caderi psihice, ca a fost o curiozitate anatomica, ca sa citez din memorie. Daca pana atunci aveam ceva indoieli, acea discutie mi le-a spulberat. Nu stiu cum m-am abtinut atunci sa nu fac un gest pe care l-as fi putut regreta, si ma felicit pentru asta", a povestit barbatul pentru evz.ro.

Tatal fetitei si-a adus aminte si de o discutie avuta la Timisoara, unde Tabara i-a spus ca vrea sa se impace cu fosta lui sotie.

"Ne-am mai intalnit o data, la festivalul de film de la Timisoara. Mi-a spus ca ar vrea sa se impace cu fosta mea sotie si ca lucrurile se vor rezolva. Nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta, din ce punct de vedere se vor rezolva lucrurile, dar i-am explicat foarte clar ca nu voi fi niciodata de acord cu asa ceva dupa cele intamplate si ca suntem pe baricade diferite", mai declarat barbatul.

El a mai spus ca la inceput a crezut ca fiica lui fabuleaza, dar acum este convins ca fetita spune adevarul.

Comentarii Facebook