Tatăl Adinei Florea, consilier județean PSD: O să vedeţi ce treabă face fata mea la DNA

 

Tatăl Adinei Florea, consilierul județean Dumitru Florea, a declarat joi pentru Adevărul că fiica lui va face ordine la DNA, dacă va fi numită.

 

Ştiu că are emoţii, va apărea în faţa lui Iohannis, despre care nu ştim ce gândeşte. Este un mare ”dacă”. Dar ”dacă” va fi numită, o să vedeţi ce treabă face fata mea acolo! În nici trei luni o să facă ordine, că sunt probleme în DNA”, a spus Dumitru Florea.

 

Potrivit Adevărul, el era extrem de fericit că fiica sa este nominalizată pentru şefia DNA: ”Abia aştept să ajung acasă să o văd, sper să nu fi plecat încă la Bucureşti. O să-i spun că sunt bucuros şi mândru de ea. Mai multe nu e nevoie, ştie ea”.

 

Florea a mai spus că fiica lui nu are nicio legătură cu partidul: ”Au încercat unii să mă certe... A fost unul care a reclamat-o, ea a zis: ”Bine, dom’le, dacă sunt vinovată, o să plătesc. Dar până atunci demonstrează că nu eşti vinovat”. Ea a făcut dosare pe dreptate. Este pe linia asta dreaptă de viaţă, de mică. Nu a vrut să facă altceva decât Drept. Iar funcţia, dacă o faci cum trebuie, nu ai de ce să te temi. Eu de fata mea sunt sigur, că ştiu ce poate. Nu am emoţii, că am învăţat-o cum se pune problema, cum se fac toate treburile. Dacă trece şi de hopul ăsta cu numirea, Adina va face treabă. N-are cum să nu fie bine”.

 

Consilierul judeţean PSD, Dumitru Florea, tatăl Adinei Florea, este inginer agronom de profesie și este membru PSD din anii ’90. El este la al şaselea mandat în Consiliul Judeţean Constanţa şi probabil va candida pentru a şaptea oară, dacă preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, este de acord.

Comentarii Facebook