Sotul Madalinei Manole se destainuie: "Avea, saracuta, convingerea ca, daca ne lasa, noi vom fi mai fericiti si ea ne va veghea" - VIDEO

 

Sotul Madalinei Manole a declarat pentru Pro Tv ca Madalina avea "niste stari cuiudate" si spunea ca trebuie sa ii vegheze "din alta parte".


"Avea niste stari ciudate ce apareau in mijlocul saptamanii, brusc, se stingeau usor usor si era acelasi suflet cald si zambitor si inţelegator. Spunea mereu ca vede toata dragostea cu care este inconjurata, dar ca asa simte ea ca pentru a ne fi noua mult mai bine, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte si innebuneam efectiv cand auzeam asta", a spus Petru Mircea, sotul artistei.

 

Intr-un interviu acordat Pro Tv, Petru Mircea a spus ca a fost singurul om care i-a putut patrunde artistei si in suflet. "Adevarul va iesi la lumina si lumea, probabil, va inţelege perfect ce s-a intamplat in sufletul ei". El a spus ca Madalina nu si-ar dori sa se vorbeasca mult despre aceste lucruri in prezent.

 

Petru Mircea a spus ca in seara tragediei au mers impreuna la un centru comercial. "Noi am mers impreuna la culcare. Ceva i-a deturnat atentia de la bucurii. Avea, saracuta, convingerea ca, daca ne lasa, noi vom fi mai fericiti si ea ne va veghea".

 

Sotul artistei a declarat ca Madalina Manole a refuzat sa merga la psiholog sau la alti medici specializati, desi toata lumea a incercat sa o convinga de acest lucru.

 

Video: ProTV

Comentarii Facebook