Socant: Monica o batea pe Irina Columbeanu VEZI RAPORTUL

 

Filmele prezentate de Irinel Columbeanu, in care fiica lui irina se plangea ca mama ei o bate, sunt reale sustine celebrul psiholog criminalist Tudorel Butoi.

Potrivit Libertatea, raportul medicului (n.red. vezi foto) arata ca aceste filme sunt reale si ca fetita ar fi fost agresata de mama ei. Prof. dr. Tudorel Butoi a stabilit ca raspunsurile Irinei "se raporteaza echivoc vizavi de experientele proprii" si ca refuzul fetitei de a sta cu Monica Columbeanu este "precis, orientat catre experientele agresivitatii suportate".

Concluzia psihologului a fost ca atitudinea Irinei "poate fi explicata prin interiorizarea spaimei, asociata reflex cu experientele traumatizante caracteristice sindromului 'copilului batut'".

Profesorul a analizat si limbajul, mimica si gesturile Veronicai Bulai, bunica fetitei, si a tras concluzia ca aceasta a fost "martora la comportamentul violent-agresiv, la bataile zilnice din motive minore, la trasul de par, la izbirea fetitei de corpuri contondente, la cearta permanenta pe ton ridicat, etc".

Veronica Bulai apare in filmele prezentate de Irinel Columbeanu in timp ce povesteste ca fiica ei o agresa pe Irina si era o mama neglijenta. Veronica Bulai a declarat ulterior ca Irinel Columbeanu a contrans-o sa faca aceste acuzatii.

Psihologul Tudorel Butoi infirma acest lucru si sustine in raportul lui ca, din discutia dintre Veronica Bulai si Irinel Columbeanu, reiese ca relatia lor este "normala, fireasca, dincolo de orice climat tensionat agresiv si dincolo de orice amenintare-constrangere" si ca bunica Irinei este "sincer revoltata" de comportamentul Monicai.

 

Vezi si...

Irinel Columbeanu a postat pe YouTube un film cu fiica sa: "Mami ma bate! Vreau sa-mi cumpar alta mama!" - VIDEO

O noua inregistrare cu Irina Columbeanu pe internet: "N-o plac pe mami" - Vezi inregistrarea

Comentarii Facebook