Șocant! A scăpat dintr-un accident de avion, dar a fost calcată de maşina pompierilor pe aeroport

 

Un incident șocant s-a petrecut după accidentul de avion din San Francisco, unde zborul 214 al companiei Asiana, care transporta 307 persoane, dintre care 16 membri ai echipajului, s-a prăbușit.

 

O adolescentă a fost călcată de un camion de pompieri în timpul operaţiunilor de salvare, relatează AFP. Pompierii din San Francisco au intervenit pe pistă să stingă incendiul de la aeronavă. Camioanele stingeau flăcările cu o spumă anti-incendii. Aparent, aceştia au acoperit solul cu această spumă albă şi cred că victima era pe pământ, acoperită de spumă şi nimeni nu a văzut victima. Camionul se deplasa, iar corpul victimei a fost descoperit întins pe urmele lăsate de vehicul”, a spus Albie Esparza, purtător de cuvânt al poliţiei din San Francisco (SFPD).

 

Aşteptăm acum ca institutul medico-legal al comitetului San Mateo să determine cauza morţii”, deoarece există posibilitatea ca tânăra să fi fost deja moartă când a fost călcată de pompieri. 

 

În accidentul aviatic din San Francisco au murit 3 persoane, 181 au fost rănite și 123 au scăpat nevătămate. Primele date ale anchetei arată vă avionul zbura prea încet și prea jos când s-a apropiat de pistă. Coada aparatului a lovit un dig ce separa pista de apă și s-a rupt, urmând o explozie.

 

Foto: news.softpedia.com

Comentarii Facebook