Șerban Huidu, către Marian Godină: Când i-am zis: ”Ia pistolul și trage-mi un glonț în cap!" a răspuns ”dacă aș putea așa aș face!”

 

Omul de televiziune Șerban Huidu i-a replicat, pe pagina personală de Facebook, lui Marian Godină, care avusese un schimb de replici cu Mihai Găinușă.

 

Fostul realizator al emisiunii ”Cronica Cârcotașilor” a fost menționat în discuție și a confirmat relatările polițistului Godină că în urma accidentului în care Huidu a fost implicat, el a fost cel care l-a transportat la spital cu mașina, dar i-a cerut polițistului să precizeze exact și comportamentul pe care l-a avut în acel moment, scrie B1.

 

Confirm că Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat sa precizeze comportamentul. Pana cand i-am zis: "ia pistolul si trage-mi un glont in cap!" raspunsul a fost promt "daca as putea asa as face!" Evident si-a cerut scuze. Credea ca sunt baut”, a scris Șerban Huidu.

 

Am citit cu mare parere de rau raspunsul lui Marian dat fostului coleg Gainusa. Cum sunt bagat in discutie as face cateva precizari:

 

1-cand se termina argumentele se aduce in discutie cazul Huidu. Eu cred ca Marian are argumente iar aceasta abordare facila nu e onoranta. In plus Gainusa nu conducea cu mine masina atunci si a plecat din Cronica cand i s-a terminat contractul. Deci "s-a lepadat" de prietenia noastra! Nu e corect pentru el sa ii faci un ca asta Marian!

 

2- cofirm ca Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat sa precizeze comportamentul. Pana cand i-am zis: "ia pistolul si trage-mi un glont in cap!" raspunsul a fost promt "daca as putea asa as face!" Evident si-a cerut scuze. Credea ca sunt baut.

 

3- Va mai spun ceva: mie imi place Marian Godina si am avut o discutie cu el in urma cu aproape 2 ani ,cand i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrica cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a iesit din cauza sefilor Politiei Romane care nu au fost de acord cu ideea. Dar daca se intampla si era coleg cu subsemnatul?”, a fost mesajul integral postat de Șerban Huidu.

 

Polițistul Marian Godină i-a dat rapid replica:

 

Şerban, mie îmi pare rău că ai avut lângă tine un prieten care te-a lăsat baltă pentru a avea grijă de imaginea lui. Imagine pe care o avea tot datorită ție.

 

Îmi pare rău pentru cuvintele dure pe care ți le-am spus în ziua aia urâtă, atunci când recunosc că am acționat sub imperiul emoțiilor şi, în prostia mea, am crezut de cuviință să îți țin morală, deşi erai la pământ. Îmi pare rău că eşti nevoit să suporți injuriile unor oameni care nu-s capabili să înțeleagă că un accident rutier se comite din culpă, nu cu intenție.

 

Mă bucur că am avut ocazia să îți cer scuze personal şi îmi cer scuze încă o dată şi aici. Dacă îți aminteşti, când ne-am despărțit la spital, ți-am strâns mâna şi ți-am zis să fii tare. Te-ai uitat în ochii mei şi nu-mi mai dădeai drumul la mână. Privirea aia a ta m-a urmărit mult timp şi a fost pedeapsa ce am primit-o pentru felul în care ți-am vorbit în primă fază. Din păcate, ne place să credem că nouă nu ni se poate întâmpla. Eu sper să nu trec vreodată prin ce ai trecut tu. 


Dacă vreodată te voi putea ajuta cu ceva, o voi face cu mare drag!" a scris Godină, Huidu răspunzând cu "Mulțumesc mult"”.

 

Toată dezbaterea a izbucnit după incidentul din București, când 10 polițiști au intervenit pentru a calma o femeie recalcitrantă. Mihai Găinușă l-a acuzat pe polițistul Marian Godină că nu le-a luat apărarea colegilor lui din București, iar în replică Godină i-a spus că nu e în măsură să vorbească.

 

Dragă Mihai, o să încep cu asta: dacă aş fi fost în locul tău şi l-aş fi avut coleg pe Şerban Huidu atâția ani, din decență şi din bun simț, nu mi-aş fi mai dat cu părerea în veci pe o temă rutieră. Ştii tu...p-acolo...pe la Timişul de Jos. Unde era justițiarul din tine atunci, să explice cum stă treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am văzut cu ochii mei cadavrele întinse pe asfalt şi eu l-am dus pe colegul tău la spital pentru a i se lua sânge pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu maşina de poliție pe omul care cu ceva timp înainte de accidentul acela, rămăsese fără permis pentru că făcuse o depăşire cam în aceeaşi zonă. Nu mai înceta apoi cu denigrările la adresa colegului meu care îi reținuse permisul şi chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care îl va filma pe acel coleg luând şpagă. Apoi...karma! Ce bine era dacă ar fi fost un coleg iarăşi acolo care să îl oprească înainte de a comite acel accident!”, a reacționat Marian Godină pe pagina personală de Facebook.

Comentarii Facebook