Miercuri 24 Aprilie

Semne că te înşală şi te minte, în funcţie de zodie - HOROSCOP

 

Daca ai dubii in privinta fidelitatii partenerului tau, ai putea sa apelezi la sfaturile astrologilor. 

 

Se pare ca fiecare om are un anume stil de a insela in fuctie de semnul astrologic sub care este nascut. Asadar, puteti sa va ghidati dupa semnele caracteristice fiecarei zodii in cazul in care aveti neclaritati in privinta fidelitatii partenerului.

 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

 

Berbecii nu prea stiu sa minta. Daca devin deodata agitati si grabiti er fi cazul sa va puneti cateva semne de intrebare. Avand in vedere ca sunt sunt niste mincinosi prosti, nu ramane decat sa le analizati declaratiile in legatura cu acelas subiect pentru a vedea daca primiti acelas raspuns. In caz contrar, e foarte posibil sa va insele.

 

Taur (21 aprilie – 21 mai)

 

Taurii se simt vinovati dupa ce insala iar acest lucru se vede in comportamentul lor zilnic. Dupa ce a inselat, partenerul taur devine mere trist, letargic si ofteaza foarte des, ca si cand ar regreta ceva amarnic.

 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

 

Gemenii sunt maestri ai inselatului. Se eschiveaza repede si stiu sa te joace din cuvinte ca sa nu banuiesti nimic. Cu toate acestea, desi distrati din fire, dupa ce au inselat gemenii devin si mai distrati. Ba mai mult, devin foarte critici la adresa partenerului de viata, lucru care ar trebui sa traga un semnal de alarma avand in vedere ca de obicei sunt foarte jovial si veseli.

 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

 

Racii nu reusesc sa ascunda faptul ca au inselat. Se simt foarte vinovati si incearca sa stea cat se poate de departe de casa pentru a nu da nas in nas cu partenerul. Asa ca daca a inceput sa intarzie din ce in ce mai des, este foarte posibil sa aiba o aventura sau sa te fi inselat.

 

Leu (23 iulie – 22 august)

 

Leii se dau de gol singuri. Avand nevoia de a se afirma, cu siguranta vor povesti prietenilor apropiati despre escapadele lor. Este doar nevoie sa fiti atenti, sau atente, la susotelile dintre partener si apropiatii acestuia pentru a intelege daca ceva este in neregula.

 

Detalii pe lyla.ro

Comentarii Facebook