Cum va fi VREMEA în următoarele trei zile. Cresc temperaturile

 

Meteorologii anunță că, în următoarele trei zile, temperaturile vor crește cu câteva grade. 

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 4 grade în nordul Moldovei şi 7 grade în Transilvania.

 

În regiunile intracarpatice, vreme închisă cu precipitaţii mixte şi valori termice scăzute. Cele mai mari maxime ajung în oraşele din centrul ţării care sunt puţin mai adăpostite de invazia rece dinspre nord: 7 grade la Târgu Mureş şi Alba Iulia, 5 grade la Sibiu şi Cluj-Napoca, 3 grade la Oradea şi 4 grade la Baia Mare.

 

În sud, mai ninge şi miercuri, dar vântul nu mai trece de moderat aşa că va fi puţin mai bine decât ieri. Valorile termice însă sunt la fel de mici: 2 grade la Drobeta Turnu Severin şi Râmnicu Vâlcea, zero grade la Craiova şi Ploieşti, minus 2 grade la Giurgiu şi minus 1 grad la Slobozia.

 

Şi în Dobrogea mai ninge, vântul rămâne intens pe litoral, dar mai scade în partea continentală, iar temperatura rămâne, la fel ca ieri, în apropierea limitei de îngheţ. Doar 2 grade la amiază la Tulcea şi Constanta

 

În Moldova, tot vreme de iarnă. Ziua, temporar ninge dar măcar nu mai bate vântul aşa cum a fost ieri. La amiază termometrul nu trece de zero grade în nordul regiunii şi doar 1 grad la Galaţi şi Iaşi.

Comentarii Facebook