Scuza HALUCINANTĂ a unui patron de restaurant din Poiana Brașov, prins cu mâncare expirată: Dacă eu nu crăp, nu crapă nimeni!



Patronul unui hotel de două stele din Poiana Brașov a fost prins de inspectorii ANPC cu mâncare expirată în restaurant, însă reacțdia sa a fost una de-a dreptul șocantă.

După mai multe săptămâni de filaj, deoarece hotelul oferea servicii de cazare și masă doar în weekend, când ANPC nu are program, inspectorii au reușită să îi prindă pe cei de la hotelul Căprioara cu toată mâncarea expirată.

Totuși, administratorul a încercat să se scuze spunând că mâncarea ”e expirată, der nu e stricată”.

Erau expirate, dar nu sunt stricate. Eu le duc acum, le pun in masina si le duc la Directia Sanitar Veterinara. Putem asta sa il desfacem, daca e stricat eu il mananc”, a spus patronul restaurantului.

Inspectorii ANPC au găsit carne, pâine, ouă, brânză, smântână și multe alte alimente expirate, mucegăite sau care nici măcar nu aveau termen de garanție sau certificat de proveniență.

Confruntat de inspectori, patronul hotelului a spus, cu aroganță, că dacă el nu crapă, nu crapă nimeni.

Inspector: Ce contine carnea asta tocata?
Patron: Carne de mici.
Inspector: Din ce e facuta, cine a facut-o si de unde provine?
Patron: Pai au ramas si saptamana trecuta bucati si am facut-o. Uitati-va la mine, daca eu nu crap nu crapa nimeni.
Inspector: Din ce carne ati facut-o?
Patron: Porc si vita.
Inspector: Cine a facut-o?
Patron: Eu.
Inspector: Stiti ca nu aveti voie.
Patron: Stiu, dar nici nu pot sa o arunc. Filmati-ma si pe mine.
Inspector: E bun?
Patron: Cum sa nu, daca eu am facut-o? Stiu ce am bagat”.

 

În urma descoperirilor, ANPC a decis să oprească activitatea hotelului și să îi amendeze pe patroni cu 40.000 lei.

Comentarii Facebook