Scrisoarea unei prostituate către soţia unui bărbat infidel

 

O prostituată a scris o scrisoare adresată unei femei, care era îngrijorată că bărbatul o înșală.

 

Prostituata din New York a scris pe site -ul vice.com sub pseudonimul April Adams. Ea i-a explicat femeii că nu va fi niciodată o ameninţare pentru căsnicia lor. 

 

Bărbații care merg la prostituate încearcă să îşi păstreze mariajul, iar cei care gândesc altfel, și își dau toți banii pe sex, trebuie părăsiți de urgență, a mai spus practicanta celei mai vechi meserii din lume. 

 

Dragă soție,

 

Nu te cunosc, dar știu că e posibil ca soțul tău să te înșele cu o prostituată. Știu asta pentru că sunt lucrătoare sexuală și am o grămadă de clienți.

 

Dar nu soțul tău, îți zici, nu el! Soții altora, desigur, dar relația voastră, viața voastră sexuală e diferită. Ați avut un threesome cu colega ta de facultate acum zece ani. Angajați o bonă să stea cu copilul și mergeți în Las Vegas în fiecare august. Aveți serile voastre speciale în care vă uitați la seriale. Aveți o căsnicie grozavă!

 

Să te întreb ceva: Când a fost ultima oară când tu și soțul tău ați făcut sex de trei ori într-o săptămână? Când a fost ultima oară când el s-a plâns din cauza asta? Nu crezi că e posibil ca între timp să se fi ocupat el singur de problema asta, cu ajutorul meu?

 

Vestea bună e că dacă soțul tău vine la mine, înseamnă că vrea să-și păstreze căsnicia cu tine. Alege să primească afecțiune și sex de la o profesionistă, fără alte implicații. Imaginează-ți că în locul meu ar fi bona, sau vecina sau cea mai bună prietenă a ta.

 

Sunt o profesionistă. Sunt discretă, iar timpul, atenția și sexualitatea mea se măsoară în ore, ore în afara cărora e al tău. Și ce e important e că eu nu-l iubesc pe soțul tău și nici nu-l voi iubi vreodată. Simt compasiune pentru el și atât.

 

Nu voi fi niciodată o amenințare pentru căsnicia voastră pentru că în afara programului nu vreau să am de-a face cu niciunul dintre voi. N-o să ies cu el la cină și nici n-o să te sun în timpul nopții ca să te avertizez că ar trebui să divorțezi. N-o să afli asta de la mine. Iar dacă o să afli de la el, fie e un prost, fie e supărat pe tine și vrea să te rănească.

 

Da, unii clienți se mai implică și emoțional, dar la modul superficial, pentru că știu că ce facem noi e fals. Doar nu-ți închipui că instalatorul adoră toaletele pe care le repară, nu?

 

Bărbații știu că afecțiunea pe care le-o ofer depinde de banii pe care mi-i oferă ei. Eu nu fac parte din viața lor, sunt un fel de angajată. Oricât de obsedat ar fi de mine pe plan sexual, nu va investi pe plan emoțional.

 

Din experiența mea, bărbații nu cheltuiesc pe sex decât fix cât își permit. Dacă soțul tău are nevoie de sex o dată la două săptămâni și-și permite să ia pe furiș o mie de dolari din bugetul lunar al casei, se va întâlni cu o tipă care are aceeași meserie ca mine. Chiar dacă își dorește sex mai des, nu poate scoate încă o mie de dolari din senin. Oricât de mult și-ar dori asta, o să-și controleze dorința ca pe oricare alta. Iar dacă își sparge tot salariul cu mine, chiar îți recomand să divorțezi de el, înseamnă că e varză cu capul și cu banii.

 

Cât despre boli, nu-ți face griji. Majoritatea prostituatelor din ziua de azi sunt mai sănătoase și mai prudente decât o secretară dintr-un birou obscur. Îți amintești ce am spus de afecțiunea mea pentru el extrem de limitată? E valabil și pentru profilul lui epidemiologic. Nu trebuie să-ți faci griji nici de vreun copil din flori. Șansa să rămân însărcinată cu unul dintre clienți e undeva între Zero și Nicio Șansă.

 

Poate că tot nu-ți place ideea că se culcă cu mine. Te întreb din nou: când a fost ultima oară când ai făcut sex de trei ori într-o săptămână?

 

Nu spun că e datoria ta să-l faci fericit. Spun că poate tu nu-ți dorești să faci sex cu el atât de des. Ești ocupată sau stresată sau nu te mai atrage. Te înțeleg, nici pe mine nu mă atrage.

 

Asta e ideea. Eu sunt ingredientul secret în multe căsătorii sănătoase, pentru că atunci când se vede cu mine, amândoi primiți cantitatea de sex de care aveți nevoie. Atâta timp cât nu-i umbli prin telefon, s-ar putea să ajungeți să sărbătoriți 50 de ani de căsătorie. Nu-i nevoie să-mi mulțumești, dar accept, dacă ții neapărat”, a scris April.

Comentarii Facebook