Salvamontista bătută de interlopul Palesică trebuie să plătească cheltuieli de judecată

 

Victimele interlopului Sorin Palesica, bătute la inceputul lunii februarie intr-un bar din Straja, au renunțat la plângeri.

 

Palesica a fost pus in libertate, iar salvamontista Miruna Inel si ceilalti doi hunedoreni bătuți, vor plati cheltuieli judiciare, relateaza adevarul.ro.

 

Instanta inceteaza procesul penal impotriva inculpatului Sorin Palesica, pentru infractiunea de lovire si alte violente. Dispune punerea de indata a acestuia in libertate. Constata ca inculpatul, aflat in Penitenciarul Aiud, a fost retinut in perioada 7 februarie - 12 aprilie”, a informat Judecatoria Petrosani.

 

Părțile vătămate trebuie să achite cheltuielile judiciare de 285 de lei, de catre Lucian Clondireanu, si a cate 350 de lei, de cater Miruna Inel si Cornel Toma Dinu.

 

Incidentul menționat s-a produs în 7 februarie, cînd interlopul de 33 de ani a batut mai multe persoane intr-un local din Straja. Una dintre victimele sale, lovita cu pumnii in fata pana ce si-a pierdut cunostinta, a fost Miruna Inel. Tanara de 21 de ani a fost scoasa pe brate din bar. Palesica a continuat agresiunile, fara sa fie oprit de ceilalti clienti, chiar daca la masa la care s-a asezat se afla si un jandarm montan. A fost imobilizat, de jandarmi si politisti, dupa ce a batut trei oameni, iar in final a fost retinut si arestat preventiv.

 

Interlopul care a bătut o salvamontistă, sub ochii unui jandarm montan, arestat 30 de zile

Comentarii Facebook