Replica Andrei la reacţia celor de la INMH. Ce a spus Andra


Andra a aflat de intenţiile reprezentanţiilor INMH, legate de cererea lor către CNA de a interzice piesa "K la Meteo".

Reprezentanţii INMH au fost profund deranjaţi de versurile piesei "K la Meteo", intrepretate de What's Up feat. Andra. Aceştia au pregătit o sesizare către CNA prin care cer ca melodia să nu mai fie difuzată de posturile de radio şi TV, din cauza faptului că meseria de meteorolog ar fi discreditată. Andra a reacţionat azi la aflarea acestei veşti.

"Am aflat astăzi un zvon care m-a surprins! Se pare că INMH ar cere interzicerea piesei "K la meteo" din cauza refrenului. Nu linia melodică ar deranja, ci refenul! Versurile "Ne minţim, ca la meteo" ar jigni breasla meteorologilor, spun cei care vor ca refrenul să fie modificat.

Recunosc, nu m-am supărat. Mai degrabă m-am amuzat la gândul că asemenea vorbe ar putea supăra pe cineva. Sunt sigură totuşi că e o glumă. Mi-ar părea sincer rău dacă ar fi aşa, nici o secundă nu am avut aceasta din momentul în care am început să cânt piesa. Eu am înţeles altfel versurile scrise de Marius Moga. "A minţi ca la meteo" este o vorbă cunoscută de mulţi şi nu are legătură cu profesionalismul meteorologilor, ci doar cu ştiinţa, cu faptul că uneori a prevedea un cer senin este aproape imposibil şi că nici cele mai bune intenţii nu te pot feri de pericolul ca prognoza optimistă să fie greşită. Cred că metafora scrisă de Marius este foarte potrivită pentru o relaţie şi îmi place mult. Chiar e numai o figură de stil, nicidecum o jignire.

Şi aş vrea să mai spun că eu am încredere în meteorologi! Mă îmbrac în funcţie de buletinele meteo şi foarte rar s-a întâmplat să îmi iau la mine umbrela degeaba. :)

Sper ca şi angajaţii INMH să fredoneze piesa! :) Şi dacă vor să se răzbune pe mine, să-mi spună ca vine primăvara de mâine. Deşi nu ştiu dacă i-aş crede!", a scris Andra pe pagina oficială de Facebook, potrivit Libertatea.


Comentarii Facebook