Relu Fenechiu a petrecut prima noapte din închisoare plângând



Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a petrecut prima sa noapte în arest, după ce a fost condamnat la închisoare, alături de fratele său, în dosarul ”Transformatorul”.

Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, şi-a petrecut prima noapte în regim de detenţie la arestul Poliţiei Municipiului. Prima noapte în arest a fost un coşmar pentru Fenechiu. Condamnat la 5 ani de închisoare, fostul ministru al Transporturilor a plâns şi şi-a îmbrăţişat fratele, condamnat în acelaşi dosar, potrivit România TV

Băgat într-o carceră la subsolul Poliţiei, Relu Fenechiu a stat în cameră cu mai mulţi deţinuţi. Înainte de a fi încarcerat, Fenechiu a fost controlat minuţios, iar lucrurile pe care le avea asupra lui au fost înmagazinate pentru a-i fi restituite ulterior, după ispăşirea pedepsei, sau trimise la locul de detenţie, la penitenciar, scrie ziaruldeiasi.ro.

Fenechiu a fost supravegheat întreaga noapte pentru ca acesta să nu cedeze psihic și să nu își facă singur rău.

Fostul ministru a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, alături de fratele său, Lucian Fenechiu, și alte cinci persoane, în dosarul ”Transformatorul”.

Comentarii Facebook